Logo van stichting Ezra

Voor ondersteuning van het kinder-, tiener- en jeugdwerk in kerk en gemeente.
Activiteiten

 

Home
Materialen
Activiteiten
Bestellen
Links
Sitemap
Contact


Neem voor vragen over onderstaande activiteiten, of anderszins contact met ons op.

'Rondom het kind'
Ontmoetingsdagen voor lofpijstamboerijngroepen
Behoefte aan 'klankborden'?
Specifiek advies

 

'Rondom het kind', platform voor iedereen die met de (geloofs)opvoeding van kinderen te maken heeft.

Rondom het Kind is begonnen door Stichting Opwekking, in samenwerking met diverse andere organisaties, als conferentie voor iedereen die te maken heeft met de (geloofs)opvoeding van kinderen. De eerste conferentie vond plaats in 2014.
Inmiddels is het veranderd in een beweging die kinderen tot bloei wil brengen als kinderen van God. Dit doet Rondom het Kind door kerkgemeenschappen te wijzen en te helpen in hun ondersteunende taak aan de gezinnen in en om hun geloofsgemeenschappen. O.a. door het uitgeven van een nieuwsbrief. Klik voor meer informatie op de link (op de link-pagina)

Ontmoetingsdagen voor lofpijstamboerijngroepen en/of workshops daarover
In het verleden heeft Ezra diverse ontmoetingsdagen georganiseerd voor reeds bestaande lofprijstamboerijngroepen (klik hier voor meer informatie over lofprijs met de tamboerijn of voor de foto's van de laatste ontmoetingsdag).  

Behoefte aan 'klankborden'?

Je bent betrokken bij de leiding van het kinderwerk in je kerk of gemeente. Over het algemeen lopen de zaken best redelijk, maar je zou meer willen of wel eens van gedachten willen wisselen met iemand van buitenaf. Of het kinderwerk loopt juist helemaal niet lekker omdat je te weinig medewerkers hebt, er spanningen zijn, de oudstenraad (kerkeraad) maar niet begrijpt hoe belangrijk het kinderwerk is, enz.

Dan kan het goed zijn om eens 'om de tafel' te gaan met een adviseur van buitenaf. Iemand die fris tegen de zaken aankijkt. Die jullie wellicht kan helpen om te ontdekken waar de knelpunten zitten en die ideen en handvatten aan kan reiken waarmee jullie je voordeel kunnen doen. Of iemand die in een wat langer traject mee kan helpen denken over en werken aan mogelijke oplossingen.

Heb jij, of heeft jouw kerk of gemeente behoefte aan n of meerdere 'klankbord-gesprekken', neem dan contact met ons op..

 
Specifiek advies
Hebt u vragen? Of wilt u eens een (korter of langer) advies? Hebt u een specifiek probleem waar u niet direct zelf uitkomt? Mail of bel ons dan, dat kan ook 's avonds of op zaterdag.